Først og fremmest godt nytår.
Lad os fokusére mere ”Bæredygtigt” i det nye år – til gavn for dig og dine. Så hvordan tænker man mere ”Bæredygtigt” ind i en pensionssammenhæng – og hvad betyder det for den enkelte ?
Alle mennesker på jorden, og deres måde at leve på, er en del af jordens samlede kredsløb. Når man taler om bæredygtighed, miljø og forurening, er der ikke nogen landegrænser – det er en global dagsorden. Det er derfor en opgave, alle lande og alle mennesker på jorden må stå sammen om at løse.
De valg, vi træffer i hverdagen, også af vore pensionsvalg – har stor betydning og konsekvenser for hele verden. Konsekvenser, som man måske ikke kan se i dag, men som kan have betydning langt ind i fremtiden.
Bæredygtighed handler i høj grad om alle de ting, vi foretager i vores hverdag. Om vi køber mange eller få ting. Sorterer vores affald eller ej. Om vi cykler eller kører i bil. Om alle de små ting vi gør, som sætter et fodaftryk på hele verden.
Morningstar har udviklet et regelsæt som giver enhver fond højeste eller laveste rating for bæredygtighed. Processen indeholder en individuel analyse af 10.000 virksomheder og resulterer i en global sammenligning af fonde.
Godt lykkenringende nytår – vi glæder os til 2022
Søg uvildige råd & sparring -> tillegreen,com -> 30615006
-> peter@tillegreen.com
#pensionsraadgivning #nempension #pensionplanning