Privatlivspolitik

Behandling af personoplysninger

For at kunne betjene dig med vores pensionsforsikringsydelser indsamler vi (Forsikringsmægler Tillegreen Consulting P/S) personoplysninger om dig.

På vores website sker indsamlingen under feltet KONTAKT, hvor du kan opgive dit navn, e-mailadresse og telefonnummer, så vi kan kontakte dig.

Hvordan behandler vi dine personoplysninger?

Når vi behandler dine personoplysninger overholder vi gældende regler i Lov om behandling af personoplysninger. Derved sikrer vi, at dine personoplysninger behandles korrekt og på en fortrolig og sikker måde.

Vi behandler ikke dine personoplysninger, før vi har modtaget dit samtykke.

Du giver os dit samtykke til at behandle dine personoplysninger, når du klikker på INDSEND i feltet KONTAKT, og vi derved kan rette henvendelser til dig.

Vi indsamler og behandler kun de personoplysninger om dig, som er nødvendige og tilstrækkelige til, at vi kan levere den aftalte pensionsforsikringsydelse til dig. Personoplysningerne slettes af vores systemer, når vi har leveret den aftalte ydelse til dig, og det ikke længere er nødvendigt at opbevare dine personoplysninger hos os.

I forbindelse med vores behandling af dine personoplysninger, kan du gøre en række krav gældende over for os. Du har således ret til at få indsigt i de oplysninger, vi har indsamlet om dig, og du kan gøre indsigelse gældende mod de indsamlede oplysninger og vores behandling af dine personoplysninger.

I disse tilfælde kan du kontakte adm. direktør Peter Tillegreen på mobilnr.: +45 30 61 50 06 eller e-mail; peter@tillegreen.com.

Cookies
Vi anvender cookies på tillegreen.com

Kontakt os